MSD Hayvan Sağlığı Antelliq Satın Almasını Tamamladı;

Amacımız Besi Hayvanı ve Evcil Hayvana Yönelik Gelişen Dijital Teknoloji Alanında Lider Bir Şirket Olmak

MSD Hayvan Sağlığı, Antelliq şirketinin BC Partners’ın sahibi olduğu fonlarını satın alma işlemlerini geçen hafta tamamladı. Yapılan açıklamaya göre, MSD, hem var olan aşı ve ilaç portföyünü tamamlıyor hem de hayvan sağlığı alanında dijital izleme, takip ve gözlem teknolojisinde global lider oluyor. Antelliq MSD Hayvan Sağlığı içinde bir birim olarak operasyonlarını sürdürecek.

MSD Hayvan Sağlığı Başkanı, Rick DeLuca, “Devrim niteliğindeki dijital çözümlerde, hayvanların kimlik tespiti, gözlemlenmesi ve akıllı veri yönetimi, teknolojinin kritik önemdeki unsurları. Besi hayvanları ve evcil hayvanların sağlığını yönetmede kullanılan bu dijital çözümlerle, hayvan sağlığı sektörü, hızlı bir şekilde gelişiyor,” açıklamasını yaptı. DeLuca konuşmasına, “Daha Sağlıklı Hayvanlar İçin Bilim® sözümüz doğrultusunda, hayvanların ve onlara bakan insanların sağlığı ve refahını geliştirmeye kendimizi adadık. Antelliq ve Antelliq’in Allflex Livestock Intelligence, Sure Petcare ve Biomark markaları ile bu adımı attığımız için çok heyecanlıyız. Pazara öncülük eden teknoloji ve hizmetler, müşterilerimize sunduğumuz çözümlerin çeşitliliğini artırıyor,” şeklinde devam etti.

BC Partners ortaklarından Jean-Baptiste Wautier ise, “Son beş yılda Antelliq’in geçirdiği dönüşümle gurur duyuyoruz. MSD’nin de, Antelliq’in dinamik liderlik ekibiyle çalışıp, büyümesindeki bir sonraki aşamayı desteklemede ideal bir ortak olacağına inanıyoruz,” yorumunda bulundu. Wautier ayrıca, “Bilgi, veri ve teknoloji, hayvan sağlığı ve bakımında, giderek daha da artan önemde bir rol oynadığı için, gerçek bir inovatif pazar lideri olan Antelliq, sektördeki gelişmelerin öncülüğünü yapmada çok önemli bir potansiyele sahip,” diye ekledi.